Vajinismus TedavisiVAJİNİSMUS TEDAVİSİCinselliği Ertelemeyin! ÖzğürleşinMenü

Çerez Politikası

İNTERNET SİTESİ ÇEREZLERE YÖNELİK AYDINLATMA METNİ

Bu aydınlatma metni, veri sorumlusu sıfatı ile Süleyman Eserdağ olarak, internet sitemizi ziyaretiniz sırasında tarafınıza ait kişisel verilerin toplanması, işlenmesi, aktarılması, işlenme amaçları, hukuki nedenleri ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (Bundan sonra “KVKK” olarak anılacaktır) kapsamındaki haklarınız konusunda sizleri bilgilendirmek amacı ile hazırlanmıştır.

İŞLENEN KİŞİSEL VERİLER

Tarafımızca işletilmekte olan https://www.vajinismusmerkezi.com/ internet sitesinin işletilmesi sırasında siz site ziyaretçileri tarafından çerez kullanımı ile elde edilen kişisel verileriniz hakkında sizleri bilgilendirmek ve sitemizde hangi amaçla hangi çerezlerin kullanıldığı ve bu çerezleri nasıl kontrol edebileceğinizi açıklamak istiyoruz.

KULLANILAN ÇEREZLER VE AMAÇLARI

Oturum Çerezleri (Session Cookies)

Oturum çerezleri ziyaretçilerin internet sitesini ziyareti süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir.Bu tür çerezlerin kullanılmasının temel amacı ziyaretiniz süresince internet sitesinin düzgün bir biçimde çalışmasının teminini sağlamaktır.

Kalıcı Çerezler (Persistent Cookies)

Kalıcı çerezler internet sitesinin işlevselliğini artırmak, ziyaretçilerimize daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılan çerez türleridir.Bu tür çerezler tercihlerinizi hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla cihazınızda depolanır.

Kalıcı çerezler sayesinde internet sitemizi aynı cihazla tekrarziyaret ettiğinizde, cihazınızda internet sitemiz tarafından oluşturulmuş bir çerez olup olmadığı kontrol edilir ve siteyi daha önce ziyaret ettiğiniz anlaşılır ise size iletilecek içerik bu doğrultuda belirlenir ve böylelikle daha iyi bir hizmet sunulur.

İstatiksel Çerezler (Analytical Cookies)

İstatiksel çerezler ile internet sitesini ziyaret edenlerin sayıları, internet sitesinde görüntülenen sayfaların tespiti, internet sitesi ziyaret saatleri, internet sitesi sayfaları kaydırma hareketleri gibi analitik sonuçların üretimini sağlayan çerezlerdir.

İstatiksel çerezlerin kullanımı ile,

  • Sitede etkin kaç kullanıcı var
  • Siteyi bir günde kaç kişi ziyaret ediyor
  • Hangi şehir ve ülkeden siteye giriş yapıyor
  • Hangi içerik ne kadar görüntülendi
  • Sitede ortalama kalma süresi
  • Mobil cihazlardan mı giriş yapıyor yoksa masaüstü cihazlardan mı, tarayıcı, işletim sistemi, servis sağlayıcı ve ekran çözünürlüğü bilgisi
  • Kullanılan dil, yaş ve cinsiyet bilgileri toplanmaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI, HUKUKİ SEBEPLERİ VE VERİLERİN PAYLAŞILDIĞI KİŞİ VE KURUMLAR

Kişisel verileriniz, internet sitemizi ziyaretiniz kapsamında elektronik ortamda KVKK‘nun 5. maddesinde düzenlenen “meşru menfaat” hukuki sebebine dayalı olarak işlenmektedir.

İstatiksel çerezlerin kullanımı ile toplanan kişisel verileriniz iseişbu çerez politikası aydınlatma metninde açıklanan amaçlarla sınırlı olarak KVKK‘nun 5. maddesinde düzenlenen “açık rıza” hukuki sebebine dayanarak işlenmektedir.

Kişisel verileriniz 3. kişi/kurumlarla paylaşılmamaktadır. Kişisel verileriniz sadece, yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi için gerektiği ölçüde ve bu amaçlarla sınırlı olmak kaydıyla; kanunun 8/2 maddesi gereğinceilgili kurum kuruluşlar ile paylaşılmaktadır.

ÇEREZ KULLANIMI NASIL KONTROL EDEBİLİRİM?

Tarayıcınız ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihlerinizi kişiselleştirme imkanına sahipsiniz.

AdobeAnalytics

https://www.adobe.com/uk/privacy/opt-out.html

AOL

https://help.aol.com/articles/restore-security-settings-and-enable-cookie-settings-on-browser

Google Adwords

https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en

Google Analytics

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Chrome

https://support.google.com/chrome/?hl=en&answer=95647#topic=9796470

Internet Explorer

https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

MozillaFirefox

https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies

Opera

http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy

Safari

https://support.apple.com/tr-tr/guide/safari/sfri11471/mac

KVKK’ nin 11. Maddesi Gereği Haklarınız ve İrtibat Bilgilerimiz

KVKK kapsamında tarafımıza başvurarak, kanunun ilgili kişinin hakları başlıklı 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” elektronik posta üzerinden suleyman@eserdag.com e-posta adresine iletebilirsiniz.

  • Evliliğim bitme noktasına geldi18.11.2021

    Herkese Merhaba; Ben 25 yaşındayım ve 2 senelik evliyim. Bir buçuk aylık evliyken hera kliniğe muayene olmaya gelmiştim. Vajinismustum kabüllenmiştim. Ama tedaviye başlamadım kendim aşabileceğim bir sorun olduğunu düşündüm. En büyük hatayı orada yaptım. Çünkü evliliğim bitme noktasına geldi. Bütün çabalarıma rağmen olmadı. Uzun zaman sonra evliliğimi kurtarmak için tekrar muayeneye geldim. Şenay hanım v... Devamını Oku...

  • Ceren Hanıma ve ekibine çok teşekkür ediyoruz15.10.2021

    Merhaba, 6 yıllık evliliğimizde vajinismus büyük bir problemdi bizim için ve çözümü yok sanıyorduk. 5 günde sorunlarımızdan kurtulduk ve çok mutluyuz Ceren Hanıma ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.... Devamını Oku...

  • Kendinize güvenin15.10.2021

    Merhaba Sevgili hemcinslerim! Biliyorum ki eğer bu hastalığa sahipseniz hayatınızın negatif bir noktasından geçiyorsunuz küçük bir cesaret ile hayatınızda omuzlarınıza yük olan büyük bir yükten kurtulabilineceğini gösterdi bana Hera klinik. Zor olan tek şey aslında o ilk adımı atabilmekmiş. Klinikteki herkes çok ilgiili ve zamanın nasıl geçtiğini anlamaksızın problemler çözüme ulaşabilir. Kendinize güve... Devamını Oku...

  • Hera Ailesi sayesinde kurtulduk!15.10.2021

    Sevgili okuyucu kardeşim Hayat bizi bir yerlere savururken, Allah vücudumuza biz istemesekte kendimizi koruyacak sistemler yerleştirmiş. Bu tehlikeli dünyada ilk önce güvenmemiz gereken şeyin kendimiz olduğunu düşünürsek, bu yolculukta kendimize yatırım yapmayıda hiç unutmamalıyız. Eşim ve ben bu sıkıntı yüzünden çok defa birbirimizi anlamsızca kırdık yıprattık, ayrılma aşamasına geldik. Çok şükür ki ... Devamını Oku...

  • Sonsuz teşekkür ediyoruz15.10.2021

    Öncelikle Hera kliniği ailesine çok teşekkür ediyorum. Arzu etmek, çabalamak, kendine güvenmek bu yolculukta tedavinin temel taşıdır. Biz çok daha yeni evli olmamıza rağmen tedavinin var olduğuna ve bunun içinde doğru adrese gitme konusunda gayret ettik ve sonunda Hera kliniğiyle tanıştık. Başta Ceren Hocam ve burdaki bütün çalışanlara sonsuz teşekkür ediyoruz.... Devamını Oku...

  • Bu hayattan aldığım en doğru karar :)15.06.2021

    Merhaba Şenay hanım ve Hera Klinik Ailesi; Cümlelerime başlarken en samimi ve içten duygularla yazdığımı belirtmek isterim. Ben 2 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendim. Ancak evlilik sürecimizde bizi bekleyen bir problem olacağını hiç düşünmemiştik. Benim duyduğum hikayelerden dolayı cinsel ilişki sorasında canımın çok acıyacağı, kan geleceğini düşünüyordum. Ne zaman cinsel birlikteliği deneme çalışsak... Devamını Oku...

  • Kendimden hiç ümidim yoktu.28.04.2021

    Ben 5 yıllık evliyim, sizleri benim karşıma çıkaran rabbime şükürler olsun. İlk geldiğimde kendimden hiç ümidim yoktu. Sizlerin güler yüzü, samimiyetiniz beni evimde gibi hissettirdi. Bu hastalığı yaşayan herkese sesleniyorum, ben yaptıysam herkes yapabilir. Boşu boşuna zaman heba etmeyin, Hera klinik ailesi ile tanışın.... Devamını Oku...

  • İlk adımı atma çok önemli.26.04.2021

    Herkese merhaba. Eşim ile 4 buçuk yıllık evliyiz. Bu süreç boyunca vajinismus rahatsızlığım vardı. İnterneten yaptığım araştırma sonucunda Hera Kliniği gördüm. Gelip gelmemek konusunda tereddütüm vardı. Eşiminde desteği ile 2 Nisan 2021 yılında ilk adımımızı attık. Sakın korkmayın, ilk adımı atmak çok önemli. Tedaviye başladık. Teşhis konulduktan sonra uygun tedavi yöntemi belirlendi. İnanması zor ... Devamını Oku...

  • Düğünden 8 ay sonra tekrar evlenmiş gibi hissediyoruz :)25.04.2021

    Merhaba vajinismuslu arkadaşlarım. Çok fazla araştırıp çareler aradığınızı biliyorum. Çoğu zaman kimsenin sizi anlamadığını düşündüğünüzü ve yalnız hissettiğinizi biliyorum. Sevdiğiniz insana karşı mahçup ve yetersiz hissettiğinizi de biliyorum. Ve bunun çaresinin kuşkusuz bir şekilde Hera Klinikte olduğunu sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Eşimle 10 senelik tanışma ve sevgililik dönemimizden sonr... Devamını Oku...

  • Hera Klinik doğru yer!25.04.2021

    İlk geldiğim gün kafamda bir çok soru ve kaygıyla gelmiştim. 4 günde tedavi edildiği bilimsel bir gerçekti ama buna ben inanmıyordum. Öncelikle Servet hanım ve dünya tatlısı Safinaz hanım beni buna inandırdı. Bu mektupların hepsini okumuştum. Artık bende doğru yerdeyim ve adım atacaktım. Doktoruma Servet hanıma Safinaz hanıma güvendim ve tedaviye başladık. İnanılır gibi değildi 3. günün sonunda düny... Devamını Oku...

Merkezimiz HakkındaVajinismus TedavisiCinselliği Ertelemeyin! Özğürleşin
0530 763 34 00
Bu web sitesi, web sitemizin kalitesini artırmak için istatistikler oluşturmak amacıyla veri toplamak için tanımlama bilgileri kullanır. Aşağıdaki butonlara tıklayarak veya Çerez Politikası sayfasını ziyaret ederek çerezlerimizi kabul edebilir veya reddedebilirsiniz. Herhangi bir seçim yapılmaması durumunda varsayılan "izin yok" seçeneği geçerlidir ve reddetme kullanıcı deneyiminizi sınırlamaz.