Vajinismus TedavisiVAJİNİSMUS TEDAVİSİCinselliği Ertelemeyin! ÖzğürleşinMenü

Sosyal Medya Hesabı Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU (KVKK) KAPSAMINDA SOSYAL MEDYA HESABI AYDINLATMA METNİ

Bu aydınlatma metni, veri sorumlusu sıfatı ile Süleyman Eserdağ olarak, sosyal medya hesabı üzerinden iletişime geçen kişilereait kişisel verilerin toplanması, işlenmesi, aktarılması, işlenme amaçları, hukuki nedenleri ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (Bundan sonra “KVKK” olarak anılacaktır) kapsamındaki haklarınız konusunda sizi bilgilendirmek amacı ile hazırlanmıştır.

ŞLENEN KİŞİSEL VERİLER, KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI, HUKUKİ SEBEPLERİ

Sosyal Medya Hesapları üzerinden iletişime geçilmesi sureti ile temin edilen “ad soyad, sosyal medya kullanıcı adı, telefon bilgili, fotoğraf, mesaj” dan oluşan kişisel verileriniz, ilgili birimlere yönlendirilerek tarafınıza yardımcı olunması ve gerekenin yapılması,

Amaçları ile sınırlı olmak kaydı ile, elektronik ve fiziki ortamlarda işlenmektedir.

Kişisel verileriniz, KVKK’nun 5. Maddesinde düzenlenen “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydı ile veri sorumlusunun meşru menfaati” hukuki sebebine bağlı olarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARIMI

Kişisel verileriniz, yukarıda bahsedilen amaçlar ve hukuki sebep doğrultusunda muayenehanemizin işbirliği ile çalışmış olduğu iştirakler ve/veya muayenehaneler (ve/veya işin yerine getirilmesi için paylaşılması gerekli olan üçüncü kişi iş ortakları) ile paylaşılabilmektedir.

KVKK’NIN 11. MADDESİ GEREĞİ HAKLARINIZ VE İRTİBAT BİLGİLERİMİZ

KVKK kapsamında tarafımıza başvurarak, kanunun “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre Teşvikiye Mah. Valikonağı Cad. No:52 Çeyrekoğlu Apt. Kat:3 Daire :6 Nişantaşı Şişli İstanbul veya www.vajinismusmerkezi.com adresine iletebilirsiniz.

  • Evliliğim bitme noktasına geldi18.11.2021

    Herkese Merhaba; Ben 25 yaşındayım ve 2 senelik evliyim. Bir buçuk aylık evliyken hera kliniğe muayene olmaya gelmiştim. Vajinismustum kabüllenmiştim. Ama tedaviye başlamadım kendim aşabileceğim bir sorun olduğunu düşündüm. En büyük hatayı orada yaptım. Çünkü evliliğim bitme noktasına geldi. Bütün çabalarıma rağmen olmadı. Uzun zaman sonra evliliğimi kurtarmak için tekrar muayeneye geldim. Şenay hanım v... Devamını Oku...

  • Ceren Hanıma ve ekibine çok teşekkür ediyoruz15.10.2021

    Merhaba, 6 yıllık evliliğimizde vajinismus büyük bir problemdi bizim için ve çözümü yok sanıyorduk. 5 günde sorunlarımızdan kurtulduk ve çok mutluyuz Ceren Hanıma ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.... Devamını Oku...

  • Kendinize güvenin15.10.2021

    Merhaba Sevgili hemcinslerim! Biliyorum ki eğer bu hastalığa sahipseniz hayatınızın negatif bir noktasından geçiyorsunuz küçük bir cesaret ile hayatınızda omuzlarınıza yük olan büyük bir yükten kurtulabilineceğini gösterdi bana Hera klinik. Zor olan tek şey aslında o ilk adımı atabilmekmiş. Klinikteki herkes çok ilgiili ve zamanın nasıl geçtiğini anlamaksızın problemler çözüme ulaşabilir. Kendinize güve... Devamını Oku...

  • Hera Ailesi sayesinde kurtulduk!15.10.2021

    Sevgili okuyucu kardeşim Hayat bizi bir yerlere savururken, Allah vücudumuza biz istemesekte kendimizi koruyacak sistemler yerleştirmiş. Bu tehlikeli dünyada ilk önce güvenmemiz gereken şeyin kendimiz olduğunu düşünürsek, bu yolculukta kendimize yatırım yapmayıda hiç unutmamalıyız. Eşim ve ben bu sıkıntı yüzünden çok defa birbirimizi anlamsızca kırdık yıprattık, ayrılma aşamasına geldik. Çok şükür ki ... Devamını Oku...

  • Sonsuz teşekkür ediyoruz15.10.2021

    Öncelikle Hera kliniği ailesine çok teşekkür ediyorum. Arzu etmek, çabalamak, kendine güvenmek bu yolculukta tedavinin temel taşıdır. Biz çok daha yeni evli olmamıza rağmen tedavinin var olduğuna ve bunun içinde doğru adrese gitme konusunda gayret ettik ve sonunda Hera kliniğiyle tanıştık. Başta Ceren Hocam ve burdaki bütün çalışanlara sonsuz teşekkür ediyoruz.... Devamını Oku...

  • Bu hayattan aldığım en doğru karar :)15.06.2021

    Merhaba Şenay hanım ve Hera Klinik Ailesi; Cümlelerime başlarken en samimi ve içten duygularla yazdığımı belirtmek isterim. Ben 2 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendim. Ancak evlilik sürecimizde bizi bekleyen bir problem olacağını hiç düşünmemiştik. Benim duyduğum hikayelerden dolayı cinsel ilişki sorasında canımın çok acıyacağı, kan geleceğini düşünüyordum. Ne zaman cinsel birlikteliği deneme çalışsak... Devamını Oku...

  • Kendimden hiç ümidim yoktu.28.04.2021

    Ben 5 yıllık evliyim, sizleri benim karşıma çıkaran rabbime şükürler olsun. İlk geldiğimde kendimden hiç ümidim yoktu. Sizlerin güler yüzü, samimiyetiniz beni evimde gibi hissettirdi. Bu hastalığı yaşayan herkese sesleniyorum, ben yaptıysam herkes yapabilir. Boşu boşuna zaman heba etmeyin, Hera klinik ailesi ile tanışın.... Devamını Oku...

  • İlk adımı atma çok önemli.26.04.2021

    Herkese merhaba. Eşim ile 4 buçuk yıllık evliyiz. Bu süreç boyunca vajinismus rahatsızlığım vardı. İnterneten yaptığım araştırma sonucunda Hera Kliniği gördüm. Gelip gelmemek konusunda tereddütüm vardı. Eşiminde desteği ile 2 Nisan 2021 yılında ilk adımımızı attık. Sakın korkmayın, ilk adımı atmak çok önemli. Tedaviye başladık. Teşhis konulduktan sonra uygun tedavi yöntemi belirlendi. İnanması zor ... Devamını Oku...

  • Düğünden 8 ay sonra tekrar evlenmiş gibi hissediyoruz :)25.04.2021

    Merhaba vajinismuslu arkadaşlarım. Çok fazla araştırıp çareler aradığınızı biliyorum. Çoğu zaman kimsenin sizi anlamadığını düşündüğünüzü ve yalnız hissettiğinizi biliyorum. Sevdiğiniz insana karşı mahçup ve yetersiz hissettiğinizi de biliyorum. Ve bunun çaresinin kuşkusuz bir şekilde Hera Klinikte olduğunu sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Eşimle 10 senelik tanışma ve sevgililik dönemimizden sonr... Devamını Oku...

  • Hera Klinik doğru yer!25.04.2021

    İlk geldiğim gün kafamda bir çok soru ve kaygıyla gelmiştim. 4 günde tedavi edildiği bilimsel bir gerçekti ama buna ben inanmıyordum. Öncelikle Servet hanım ve dünya tatlısı Safinaz hanım beni buna inandırdı. Bu mektupların hepsini okumuştum. Artık bende doğru yerdeyim ve adım atacaktım. Doktoruma Servet hanıma Safinaz hanıma güvendim ve tedaviye başladık. İnanılır gibi değildi 3. günün sonunda düny... Devamını Oku...

Merkezimiz HakkındaVajinismus TedavisiCinselliği Ertelemeyin! Özğürleşin
0530 763 34 00
Bu web sitesi, web sitemizin kalitesini artırmak için istatistikler oluşturmak amacıyla veri toplamak için tanımlama bilgileri kullanır. Aşağıdaki butonlara tıklayarak veya Çerez Politikası sayfasını ziyaret ederek çerezlerimizi kabul edebilir veya reddedebilirsiniz. Herhangi bir seçim yapılmaması durumunda varsayılan "izin yok" seçeneği geçerlidir ve reddetme kullanıcı deneyiminizi sınırlamaz.