Vajinismus TedavisiVAJİNİSMUS TEDAVİSİCinselliği Ertelemeyin! ÖzğürleşinMenü

Sosyal Medya Hesabı Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU (KVKK) KAPSAMINDA SOSYAL MEDYA HESABI AYDINLATMA METNİ

Bu aydınlatma metni, veri sorumlusu sıfatı ile Süleyman Eserdağ olarak, sosyal medya hesabı üzerinden iletişime geçen kişilereait kişisel verilerin toplanması, işlenmesi, aktarılması, işlenme amaçları, hukuki nedenleri ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (Bundan sonra “KVKK” olarak anılacaktır) kapsamındaki haklarınız konusunda sizi bilgilendirmek amacı ile hazırlanmıştır.

ŞLENEN KİŞİSEL VERİLER, KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI, HUKUKİ SEBEPLERİ

Sosyal Medya Hesapları üzerinden iletişime geçilmesi sureti ile temin edilen “ad soyad, sosyal medya kullanıcı adı, telefon bilgili, fotoğraf, mesaj” dan oluşan kişisel verileriniz, ilgili birimlere yönlendirilerek tarafınıza yardımcı olunması ve gerekenin yapılması,

Amaçları ile sınırlı olmak kaydı ile, elektronik ve fiziki ortamlarda işlenmektedir.

Kişisel verileriniz, KVKK’nun 5. Maddesinde düzenlenen “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydı ile veri sorumlusunun meşru menfaati” hukuki sebebine bağlı olarak işlenmektedir.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARIMI

Kişisel verileriniz, yukarıda bahsedilen amaçlar ve hukuki sebep doğrultusunda muayenehanemizin işbirliği ile çalışmış olduğu iştirakler ve/veya muayenehaneler (ve/veya işin yerine getirilmesi için paylaşılması gerekli olan üçüncü kişi iş ortakları) ile paylaşılabilmektedir.

KVKK’NIN 11. MADDESİ GEREĞİ HAKLARINIZ VE İRTİBAT BİLGİLERİMİZ

KVKK kapsamında tarafımıza başvurarak, kanunun “ilgili kişinin haklarını düzenleyen” 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre Teşvikiye Mah. Valikonağı Cad. No:52 Çeyrekoğlu Apt. Kat:3 Daire :6 Nişantaşı Şişli İstanbul veya www.vajinismusmerkezi.com adresine iletebilirsiniz.

  • O kadar imkansız geliyordu ki, ama sonunda olmuştu hemde uzaktan başarmıştık.11.07.2022

    Birgün sizlere bunları yazacağım hiç aklıma gelmemişti çünkü ilk başlarda iyileşeceğime bende inanmıyordum. Ben Fransada yaşıyorum. Herşey düğün gecesi başlamıştı, aslında en güzel günüm kabus olmuştu... Ne olduğunu bilmiyordum bildiğim tek şey olmuyordu ve ben kendimi hem çok suçlu hemde yetersiz, beceriksiz hissediyordum. O duyguları dile getirmek şimdi bile çok zor geliyor çok tarifsiz ve acı duygula... Devamını Oku...

  • O kadar pişmanım ki en başta HERA KLINIGE gelmediğime 3 senemi kendime ve eşime zehir ettim03.06.2022

    Ezgi Hanım ile konuşma beni oldukca rahatlatmıştı . Çalışmalar ödevler derken çok iyi geçiyordu. 3 günün sonunda bayağı başarılıydım ama bi an geldi yine olmuyor yapamayacağım düşüncesi. Dr. Senay Hanim ile görüştükten sonra tekrar pozitif düşümeye başladım. O kadar pişmanım ki en başta HERA KLINIGE gelmediğime 3 senemi kendime ve eşime zehir etdiğim için. Vajinismus Hastası olan herkese sesleniyorum siz... Devamını Oku...

  • Gerçekten ben başarabildiysem herkes başarabilir.03.06.2022

    Asla yalnız değilim. Türkiye'de bir çok kadının yaşadığı , bazen kendine bile itiraf edemediği bir hastalık " Vajinismus. Ben kondine bu durumu kısa sürede kabul ettirerek hemen bir araştırma yaptım. İnternette "Vajinismus " yazınca bir çok sayfa çıktı karşıma. Ama Dr Süleyman Eserdağ yorumlarına baktığımda asla yalnız olmadığımı, bu durumun kısa sürede çözülebileceğini okudum. Bane umut veren bir çok h... Devamını Oku...

  • Zaman kaybetmeyin ve beklemeyin kendi kendine birşey olmuyor çünkü03.06.2022

    Herkesin emeğine sağlik Mutlu sona ulaştık ve sonunda orunu olan herkes beklemeden Dr. Servet Hanim le Safinaz Kara Hanima gelmenizi tavsiye ediyoruz. Zaman kaybetmeyin ve beklemeyin kendi kendine birşey olmuyor çünkü . Sevgiler.... Devamını Oku...

  • 11 Yıllık Evliligimin başından beri vajinusmus hastalığı ile mücadele ediyorum03.06.2022

    Ben 35 Yaşında , 11 Yıllık Evliligimin başından beri vajinusmus hastalığı ile mücadele ediyorum . Başka merkezlere gittim hiç birinde muvaffak olamadım bir daha gitmedim , bazılarıysa işe yaramadı. Llinikte ilk internette randevu alıp geldim . Bu klinik insanı ilk sıcaklığıyla güven veriyor. Tedavide hiç zorlanmadım kolaylıkla 3 gün içerisinde bu hastalığı yendim. Ben bu hastalığı eşim olmadan tek başıma... Devamını Oku...

  • Kendiliğinden düzelir demeyin. Zaman geçmeden Hera'ya gelin06.03.2022

    Sevgili Hera Umutlarımın yuvası, iyiki dediğim kararlar olmamı sağlayanlar, benimle sabırla ilgilenen canım Ezgi hepinize tek tek ayrı ayrı sonsuz teşekkür ederim. Olmaz yapamam ben ümitsiz vakayım dedikçe beni inandırdınız. Sabrettiniz beni cesaretlendirdiniz. Kendime güvendim. Ben kusurlu değilim bende yapabilirim dedim. İnandım bende başardım. 6 aylık evliliğimde yeniden başladım. Herşey bi gecede ... Devamını Oku...

  • Herkesin emeğine sağlık ve sonunda mutlu sona ulaştık.06.03.2022

    Herkesin emeğine sağlık ve sonunda mutlu sona ulaştık. Sorunu olan herkes beklemeden Dr. Servet Hanım ve Safinaz Kara Hanıma gelmenizi tavsiye ediyoruz, zaman kaybetmeyin ve beklemeyin kendi kendine birşey olmuyor çünkü. Sevgiler.... Devamını Oku...

  • Hera kliniğe gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz.06.03.2022

    Evlenene kadar aslında vajinismus diye bir hastalık olduğunu bile bilmiyordum. Sadece korktuğumu konusu bile geçince bacaklarımı istemsiz kastığımı biliyorum. Çocuklukta yanımda konuşulan ilk gece muhabbetleri yüzünden belkide... Safinaz hocam çok çok yardımcı oldu o bana güvendi bende ona ve 6. günün sonunda başardım. Sürekli evde ben yaparım benim şu kadar zamanda yapamadığımı onlar nasıl başaracak de... Devamını Oku...

  • 4 Günde Vajinismusu Yendim06.03.2022

    Asla Yalnız Değilim İlk gün mucize gibiydi. Yapabildiğim şeylerin mutluluğuyla eve dönüp ödevlerimi yaptım. 2. ve 3. gün de aynı şekilde devam etti. Son gün yani 4. gün başardık. Hala inanamadığım bir durum. Kendim için çok korkak biriyim diyebilirim. Gerçekten ben başardıysam herkes başarabilir. Hayatımı zorlaştıran onlarca fobimden en zor ve en önemlisini yendim. Sonuç olarak çok doğru bir yerde oldu... Devamını Oku...

  • 3 sene mi kendime ve eşime zehir etmişim.13.02.2022

    Nasıl başlıcamı bilmiyorum, ama iyi ki size gelmişim. 3 senelik evliyim. İlk gece olmayınca çok anlam yüklememiştim olur diyerek 2 ay geçti. 2. ayın sonuna jinekologa gittim durumu anlattım ama bana pek yardımcı olmadı. Bu arada ben Almanya da yaşıyorum. Öyle böyle derken haftalar aylar geçiyordu ve ben iyice çaresiz kalmıştım. Araştırmalarıma devam ederken Türkiye de bir vajinismus uzmanı buldum, yardım... Devamını Oku...

Merkezimiz HakkındaVajinismus TedavisiCinselliği Ertelemeyin! Özğürleşin
0530 763 34 00
Bu web sitesi, web sitemizin kalitesini artırmak için istatistikler oluşturmak amacıyla veri toplamak için tanımlama bilgileri kullanır. Aşağıdaki butonlara tıklayarak veya Çerez Politikası sayfasını ziyaret ederek çerezlerimizi kabul edebilir veya reddedebilirsiniz. Herhangi bir seçim yapılmaması durumunda varsayılan "izin yok" seçeneği geçerlidir ve reddetme kullanıcı deneyiminizi sınırlamaz.